Belcanto Resonance
Een mooi gezongen samenspel van klanken

In de zomer van 2012 zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent en hebben deze gevonden in de persoon Levon Leonard

Onze eerste repetitie vond plaats op 15 augustus (foto) en van meet van aan is er een prettige samenwerking waarbij Levon op een professionele wijze de stemming en animo binnen het koor hoog houdt.


Hij switcht moeiteloos van vrolijke entertainer met swingend dansrepertoire naar een easy-listening pianist met rustige achtergrondmuziek.

Levon is oorspronkelijk uit Armenië. Na zijn studies in Rusland en Armenië is hij afgestudeerd als uitvoerend musicus aan het conservatorium van Maastricht. Hij is componist van klassieke en hedendaagse muziek, songwriter en entertainer. Hij treedt op als solist, als toetsenist/zanger in bands en ook als muzikaal begeleider van de Koninklijke Vereniging Walram's Genootschap en bij Mannekoor Geulklank in Valkenburg aan de Geul.

Levon Leonard's repertoire is bijzonder veelzijdig. Door de combinatie van Armeense achtergrond en Nederlandse opleiding is Levon's muziek een samensmelting van oriëntaalse sfeer en westerse cultuur.

Voor meer informatie kunt u gerust een kijkje nemen op zijn eigen website:

www.levonleonard.nl